Școlile vor avea un examen unificat mondial

Întrebare: Un citat al unei mame a patru copii a devenit viral pe Internet: “Dacă nu ne omoară coronavirusul, atunci educația virtuală o va face”.

De ce spune asta? Instituțiile educaționale au fost închise pentru un miliard și jumătate de studenți, restul vor fi închise într-un fel sau altul. În jur de 50% din acești copii nu au acces la un computer de casă, 43% nici măcar nu au conexiune la Internet. În țările lumii a treia, 80% nu pot studia de la distanță.

Noi tot spunem că acesta este viitorul, că așa se va dezvolta totul. Cum pot acei copii pentru care nu este posibil să se furnizeze?

Răspuns: Va fi un computer pentru zece familii – nu contează. Dar indiferent, gradual va fi astfel.

Întrebare: Tu tot crezi că acesta este viitorul?

Răspuns: Fără îndoială. Oamenii trebuie să se obișnuiască cu educația virtuală. Mai mult, undeva în Afarica nu se știe ce fel de profesor îi învață și ce sunt învățați.

Va fi un sistem foarte clar, o rețea virtuală care va conduce umanitatea la unitate. Orice copil din orice tară va începe să primească pregătire și învățătură educațională în conformitate cu programul general. Vom studia ceea ce studiază toată lumea. La nivel mondial!

Îți poți imagina la ce va duce asta? Oamenii vor începe să se înțeleagă între ei, vor fi conectați spiritual între ei.

Întrebare: Acest sistem unificat educațional și de pregătire îi va conecta. Ca rezultat, cineva ar putea să întrebe, va apărea o singură limbă?

Răspuns: Desigur. Într-un final, da. Dar asta nu este așa de important.

Întrebare: Crezi că nu sunt mentalități diferite: pentru copilul african – un lucru, pentru american – altul, etc.?

Răspuns: Nu mai este nicio mentalitate astăzi. Practic, toate acestea de multă vreme sunt stricate.

Întrebare: Această pregătire virtuală și programul educațional vor fi direcționate în special spre conexiune?

Răspuns: Pentru consolidare, unificare, fuziune în minte, în sentimente, în forțe, în tot, în toate subiectele de studiu. Toți copii vor învață același lucru. Vă fi un singur examen mondial. Acesta este un nou nivel.

Remarca: După cuvintele tale eu vreau să încep să mă gândesc la acești copii că ei să aibă un calculator, că ei să aibă totul. Este necesar ca leaderii să aibă această gândire. Nu numai printre leaderi, ci și printre oameni.

Comentariul meu: Care este problema cu a avea un singur computer pentru 10 copii? Lasă acești miliardari să-i furce afară și asta este.

Remarcă: Este o singură problemă aici, nu este niciun asemenea program de pregătire și educațional de care vorbești.

Comentariul meu: Este un asemenea program! Să fie computere peste tot și haideți să începem să studiem.

Remarcă: Ceea ce ai spus este important. Adică scopul principal, constant este doar să ne conectăm.

Comentariul meu: Copiii trebuie să înceapă să absoarbă prin toate științele, exemplele, prin tot, că lumea este o singură forță.

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 7/13/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: