Scopul echipei este mai presus de orice

931.02Întrebare: Pe baza experienței atelierelor, cum poate o persoană să se plaseze corect în câmpul general din care încearcă să facă parte?

Răspuns: Ar trebui să se includă ca element activ de cooperare, ca organ al unui sistem electronic, mecanic sau electric care încearcă să se realizeze în mod benefic pentru scopul general al sistemului, adică să încerce tot posibilul.

Îmi anulez „Eu-ul”. Oricare ar fi această acțiune, bună sau rea, nu contează pentru mine, nu contează cum o percep eu personal. Am pus acțiunea, beneficiul, scopul echipei, deasupra mea. Și nu-mi pasă de obiectivul meu personal până la uciderea lui, la fel cum unele insecte sau chiar celule ale corpului nostru primesc ordin de a se sinucide și îl îndeplinesc.

Dacă scopul colectivului îmi este vizibil și îl contrazice pe al meu, atunci scopul meu nu are sens, mă distrug. Aceasta ar trebui să fie includerea în grup.

Și dincolo de această limită sunt următoarele etape. Acolo începi să simți lumea spirituală pentru că egoismul tău nu te mai împiedică.

KabTV „Am primit un apel. Experimentul lituanian” 13.03.12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed