Scopul transferului de informații

Întrebare: Există diferite forme de transmitere a informațiilor. Mesajele durează de obicei până la zece minute. Un raport poate rula de la zece minute la trei ore. Cursurile durează în medie o oră și jumătate.

Din experiența dvs. în conferințe, care este cea mai eficientă formă de transfer de informații pentru dezvoltarea umană, unificarea oamenilor și dobândirea abilităților de comunicare? Sau totul depinde de obiectiv?

Răspuns: Desigur, depinde de obiectiv. Informațiile pot fi audio, vizuale etc., precum și spirituale. În lumea noastră, este transmisă prin vorbire, text, muzică și imagini. Toate acestea dezvăluie lumea interioară a unei persoane.

ar trebui să umple tot ceea ce o persoană este gata să perceapă. Și o persoană ar trebui să aibă grijă cum să o perceapă correct, și să se pregătească să primească o anumită cantitate de informații. Este cel mai important.

Transferul de informații este stimularea anumitor scheme interne care trebuie utilizate într-o persoană.

El trebuie să trezească în sine forme specifice de comunicare, care închid anumite lanțuri în conștiința sa, în percepția sa senzorială, vizuală și, în principal, spirituală, pentru a crea în sine astfel de forme care nu se află în lumea noastră și astfel percep corect imaginea pe care o vreau să-i transmit.

Din KabTV “Abilități de comunicare” 8/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: