Scopul tulburărilor

Întrebare: Există diferite tipuri de interferențe la diferite niveluri în funcție de cele patru etape ale dezvoltării naturii.

Primul tip este o perturbare a nivelului neînsuflețit: cutremure, inundații, uragane, etc. Interferențele la nivel de plante și animale includ diferite boli și viruși. Interferențele la nivel uman includ unele tipuri de abateri psihologice. Este posibilă calibrarea acestor tipuri de interferențe?

Răspuns: Este posibil.

Întrebare: În funcție de structura fiecărei persoane, natura, Creatorul, știe să aplice presiune asupra tuturor?

Răspuns: Desigur. Acest lucru se întâmplă în conformitate cu structura sufletului, adică dorința noastră interioară cu care trebuie să ne echilibrăm și să ne unim cu Creatorul.

Comentariu: Să presupunem că o respingere apare din unificarea în cadrul unui grup cabalist. Am înțeles că acest obstacol este împotriva egoismului meu și mi se oferă, astfel încât să pot dobândi capacitatea altruistă a Creatorului de a nu mă gândi la mine.

Răspunsul meu: Este vorba despre acțiunea dvs. Și în ceea ce privește starea în care trebuie să determinați, că nu există nimeni în afară de Creator și numai El vă influențează, ce ar trebui să faceți aici? Cum poate El să vă influențeze, să vă ofere anumite sarcini, obstacole, astfel încât să te poți antrena, știind totuși că este vorba de Creator și nu de orice altceva?

Când, de exemplu, ei scriu lucruri neplăcute despre tine peste tot, te blamează, sau ai o neînțelegere în familie, sau când vezi că faci o greșeală, acționezi egoist și te condamni; cum se poate să o faci tu însuți dacă există o singură forță care face ca toate acestea să se întâmple?

Astfel, trebuie să-ți schimbi atitudinea față de tine, față de ceilalți și față de întreaga lume, dintr-un singur motiv: „Nu există nimeni în afară de El”.

 

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 25/03/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: