Scopul vieții noastre

Întrebare: Natura are vreun scop?

Răspuns: Desigur. Scopul său este de a dezvolta o persoană pentru a atinge cel mai înalt nivel atunci când persoana începe să atingă sensul existenței naturii în sine. Adică, o persoana se va ridica deasupra sinelui și va ajunge la o înțelegere despre motivul pentru care există totul.

Întrebare: Cum putem arăta acest lucru oamenilor?

Răspuns: Nu există nicio cale. Toată lumea ar trebui să descopere acest lucru pentru sine. Nu poți dezvălui acest lucru cuiva. Nu este posibil să demonstrezi nimic nimănui. La urma urmei, dacă pisica mea se află la nivel animal, nu îi pot dovedi nimic din plan uman. Asta este valabil întotdeauna.

Numai când un individ crește și devine o ființă umană, vor putea să mă înțeleagă și ceea ce am vrut să le spun.

Întrebare: Spui că scopul vieții este să atingem nivelul naturii, să devenim ca ea.

În principiu, există două forțe în natură: primirea și daruirea. La oameni, însă, există o singură forță negativă. Prin urmare, trebuie să atragem asupra noastră forța altruistă pozitivă a dezvoltării și astfel să ne echilibrăm egoismul. Aceasta este ceea ce numesti „sa devenim ca natura”?

Răspuns: Da, pentru că ambele forțe provin din natură. Trebuie să le adaptăm în noi și să existam între ele în linia de mijloc, gestionând simultan liniile dreapta și stânga. Acesta este scopul vieții umane.

Din emisiunea KabTV  „Abilități de management”, 02.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed