Scris… etern…

526Întrebare: În opinia dumneavoastră, ce lucrare are mai mult succes: când o persoană este deja în sistemul de realizare sau când tocmai intră în el?

Răspuns: În principiu, oricine poate scrie. Dar o lucrare cabalistă poate fi scrisă de o persoană care simte lumea superioară, care realizează, înțelege și simte acțiunea luminii, Creatorul, asupra lui însuși în funcție de schimbările pe care aceasta le provoacă în el. El merge spre lumină, iar lumina acţionează asupra lui în consecinţă.

Înțelepciunea Cabala descrie doar aceste fenomene, care în general constau din două componente: o persoană și Creatorul, o persoană și lumina. Nu este nimic altceva.

Comentariu: Dar aţi scris prima dvs. carte ca un începător complet în acest sistem.

Răspunsul meu: Da, acestea sunt primele trei cărți în limba rusă. Le-am publicat în 1983. Atunci, desigur, eram începător. Eram complet atașat de profesorul meu Rabash și asta m-a ajutat să obțin o perspectivă de la el și o sfințire cu o lumină mare ușoară care emana din el. Prin urmare ceea ce am afirmat în aceste cărți este într-adevăr adevărat. Mai mult decât atât, în general am povestit pur și simplu câteva dintre pozițiile principale ale Cabalei, chiar elementele de bază.

Comentariu: La acel moment ați scris și cartea Atingerea Lumilor de Dincolo. După aceea, aţi scris cărți aparent mai complexe sau mai ușor de înțeles, dar niciodată nu a fost ceva atât de senzorial. Încă funcționează foarte bine.

Răspunsul meu: Am scris Atingerea Lumilor de Dincolo în zece zile. Pur și simplu a ieșit așa și asta este. După cum am spus deja, materialul se acumulează în interior, se acumulează mai mult și apoi izbucnește. Nouă luni o suporti și în câteva ore naști.

KabTV „Am primit un apel. Scris… Etern…” 06.02.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: