Scurte sfaturi de Cabala

281.02Întrebare: Care este cel mai bun mod de a mă antrena? Să văd fiecare prieten deasupra mea, sau întregul grup?

Răspuns: Ambele sunt bune.

Întrebare: Încorporarea într-un grup este considerată muncă?

Răspuns: Da, crearea unui Kli (vas) este considerată muncă spirituală.

Întrebare: Ce ar trebui să fac dacă văd defecte la prieteni și nu am nicio reacție la ei, nicio lămurire, nicio rugăciune și nicio rugăminte?

Răspuns: Trebuie să scrii pe toți pereții, peste tot în jurul tău, că cel mai important lucru din viața ta este să ajungi să respecți grupul și să simți că ești mic, prematur și subdezvoltat alături de ei. Aceasta va fi starea ta cea mai corectă.

Întrebare: Pentru a vedea că suntem cu adevărat conectați unii cu alții, trebuie să ne întrebăm dacă suntem gata să ne punem inima în mâinile prietenilor?

Răspuns: Da, dacă ajungem într-o astfel de stare, atunci, desigur, aceasta este deja cea mai mare corecție.

Întrebare: Fiecare anulare în fața prietenilor este echivalentă cu ascensiunea noastră treptată la Creator?

Răspuns: Da.

Întrebare: Cum, anulându-ne unul înaintea celuilalt, putem deveni integrali, astfel încât Creatorul să ne conecteze într-o singură dorință?

Răspuns: Este exact ceea ce trebuie să facem – să ne unim în așa fel încât toți să fim conectați de la zero la infinit, indiferent de condițiile externe.

Întrebare: Dacă Creatorul este îmbrăcat în intenția mea de a-i dărui Lui și tuturor oamenilor, dar aceasta nu este încă intenția comună a grupului, doar una personală, voi simți eu Lumina înaintea tuturor? Și cum acționez pentru a nu-mi face rău mie și grupului?

Răspuns: Împărtășește-o tuturor. Atunci vei obține cu siguranță cea mai optimă condiție pentru tine și pentru toți cei din grup.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/7/22, „Adeziunea cu prietenii” Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: