Scurte sfaturi despre Cabala– 11/11/18

Întrebare: Ați spus că ar trebui să ne schimbăm. Ar trebui să citesc o carte despre Cabala pentru a mă schimba și, după ce m-am schimbat, ar trebui să o citesc din nou, dar de la un alt nivel și așa mai departe, până la ultimul nivel?

Raspuns: Da, așa este bine. Ai dreptate.

Întrebare: Dacă vorbim despre construirea relațiilor spirituale, care sunt punctele unei cereri eficiente pe care eu, elementul emoțional, o pot aduce sursei, in toate stările mele, adică Creatorului?

Răspuns: Cererea corectă către Creator este o mare problemă. Creatorul ascultă toate cererile noastre, dar răspunde numai unei cereri corecte. Aceasta este dificil de realizat.

Întrebare: Cum se raportează cineva la invidie?

Răspuns: O persoană este întotdeauna invidioasă. Dacă particip la un curs de cusut, nu sunt invidios pe cei care deja cos bine?

Întrebare: Să presupunem că m-am gândit la ceva și aceasta se întâmplă. Este o dorință altruistă care a fost implinită corect?

Răspuns: Nu pot răspunde la întrebarea ta, deoarece nu m-am confruntat cu situația asta. Nu discutăm despre stări personale.

Întrebare: Când începem să învățăm înțelepciunea Cabalei, cum putem fi siguri că facem totul corect, în cel mai bun mod?

Răspuns: Urmează Invățătorul într-un mod corect. Nu există o altă cale!

Întrebare: Ce înseamnă să te întorci către Creator, prin intermediul grupului?

Răspuns: Pentru a face acest lucru, trebuie să participați la lecții și să participați la congrese. Intoarcerea spre Creator prin grup este munca noastră principală, sarcina noastră cea mai importantă. Durează mult timp pentru a înțelege cum se face acest lucru, o lungă perioadă din viață.
Din lecția de Kabbalah in limba rusă 11/11/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed