Scurte sfaturi din Cabala – 2/13/19

Întrebare: Pe timpul convenției, grupurile de zece trebuie să se amestece constant în fiecare lecție cu un nou grup de zece?

Răspuns: Ce diferență există? Închide ochii de parcă nu vezi și nu știi în ce grup de zece te afli: permanent sau temporar. Este totul un miraj. Ei îți arată o versiune a sufletului tău, iar apoi altul și al treilea. Trebuie să vă conectați și să vă topiţi în acesta și cu Creatorul, care se află în interiorul său.

Întrebare:  Cum poți folosi corect fericirea? Ar trebui să trezesc linia stângă mai mult, ca să nu fiu ispitit de prea multă fericire?

Răspuns: Fericirea trebuie să fie echilibrată cu scopul, abordarea precisă și scopul pentru care utilizați această emoție. Nu este vorba doar de a fi într-o stare de bucurie și de a te distra.

Întrebare: Sunt foarte conectat cu grupul meu de zece în mod constant. Este normal să-mi închipui grupul meu de zece permanent când particip la un grup de zece temporar? Sau este o abordare greşită?

Răspuns:  Nu există nicio diferență. Imaginează-ți orice vrei. Principalul lucru este să conectăm totul împreună.

Întrebare:  În afara lecției, când grupul meu de zece și eu nu suntem într-o lecție, ci la o masă obișnuită sau la serviciu, pot fi conectat într-un fel cu grupul de zece general?

Răspuns:  Cu siguranță. Ce diferență face dacă stai cu o parte din acest grup sau împreună cu întregul grup? O persoană ar trebui să fie în permanență împreună cu toată lumea, în gândurile sale și să nu fie deconectată nicăieri.

Din KabTV „Fundamentele Cabalei”” 2/13/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: