Secretele noastre nu mai sunt secrete

546.03De la știri (BBC): “Muntele’ format din deșeurile de echipamente electronice și electrice aruncate la gunoi în 2021 va cântări peste 57 de milioane de tone, au estimat cercetătorii.

“Acesta este mai greu decât Marele Zid Chinezesc – cel mai greu obiect artificial de pe planetă.

“Evaluarea este realizată de un grup internațional de experți dedicat abordării problemei globale a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).”

Întrebare: Atât de multe gadgeturi sunt aruncate la gunoi. Oamenii nu vor renunța la gadgeturi, la electronice sau la orice altceva de genul acesta. Unde se duce totul atunci când este aruncat?

Răspuns: Cred că o persoană care cumpără ceva nou este obligată să-l aducă pe cel vechi la același magazin pentru reciclare. Este necesar să organizăm totul în acest fel. Nu se poate cumpăra niciun produs nou fără a-l returna pe cel vechi.

Întrebare: În caz contrar, ei nu ar trebui să-mi vândă nimic altceva?

Răspuns: Da. Ei nu au dreptul; trebuie să-l ia pe cel vechi mai întâi.

Comentariu: Cândva ai spus ceva fantastic, că dacă o persoană își schimbă gândurile, atunci nu va mai fi nevoie să se facă toate acestea; vor dispărea de la sine. Oamenii o percep ca pe o ficțiune.

Răspunsul meu: Nu, faptul este că, dacă am fi apropiați unul de celălalt din punct de vedere spiritual, nu am avea nevoie de aceste gadgeturi. De ce avem nevoie să vorbim sau să corespondăm atât de mult? Este totul în aer. Pur și simplu am simți și am înțelege, și nu ar trebui să scriem. De ce ar trebui să scriu lucruri care sunt deja absolut clare și de înțeles pentru toată lumea?

Și astfel înfundăm eterul, înfundăm pământul, înfundăm totul. Toate acestea „atârnă în aer”, după cum se spune. Toate informațiile.

Acest lucru este chiar mai mult decât gadgeturile. Ce se întâmplă acum în aer? Totul este înregistrat. Există o organizație, fiecare țară are propria organizație, care înregistrează pe un disc uriaș, ca pe un CD, tot ceea ce se află în aer. Absolut totul! Iar când trebuie să obții ceva, acesta este citit la o anumită frecvență. Și acolo poți auzi frecvența ta, frecvența mea, frecvența lui.

Și astfel conversațiile noastre sunt scoase și ascultate atunci când este necesar. Iar atunci când nu, înregistrarea este depozitată și se înregistrează una nouă, de exemplu, o nouă înregistrare în fiecare zi.

Întrebare: Inventezi un scenariu sau vorbești despre realitate?

Răspuns: Vorbesc despre ceva ce există. Imaginați-vă un disc pe care sunt înregistrate absolut toate zgomotele din aer și care trec prin toate rețelele. Și toate sunt înregistrate pe acest disc. Este un zgomot îngrozitor, nu e nimic în el. Dar când îl citești apoi cu un anumit filtru acordat la o anumită frecvență—de exemplu, frecvența gadgetului tău—atunci poți auzi ceea ce spuneai acolo.

Întrebare: Deci nu există secrete? Toate conversațiile telefonice, toate înregistrările?

Răspuns: Nu există nicio îndoială în această privință. Cui îi mai pasă de secrete astăzi?

Comentariu: Am început cu problema de mediu a gadgeturilor, iar acum ne apropiem de problema nebunească a poluării întregului eter.

Răspunsul meu: Aceasta este o problemă foarte mare!

Întrebare: Ce este mai înfricoșător?

Răspuns: Eterul este mai înfricoșător, dar nu știm prea multe despre el.

Întrebare: În ce situație vom scăpa de aceste gadgeturi, de aceste înregistrări, de astfel de gânduri?

Răspuns: Când vom avea o relație bună între noi, o conexiune bună între noi, când nu vom ascunde nimic unul de celălalt și va fi clar între noi, fără cuvinte, cum ne tratăm unii pe alții.

Un bebeluș, atunci când este în pântecele mamei sale, nu are nevoie de niciun fel de gadgeturi. Iar când iese, are deja un limbaj, niște gesturi. Dar, în principiu, toate acestea sunt doar o jalnică înfăţişare a unei conexiuni interne între ei. La fel se întâmplă și cu noi.

Trebuie să ne străduim treptat să realizăm o conexiune interioară între noi, iar apoi să trecem la un nivel complet diferit de interacțiune și să nu blocăm niciun eter, ci mai degrabă să ridicăm totul doar în zona în care există o singură lumină superioară.

Întrebare: Deci devenim un astfel de embrion al luminii superioare?

Răspuns: Da. Noi existăm în ea acum.

Întrebare: Sarcina noastră este să realizăm acest lucru?

Răspuns: Da. Și să renunțăm la aceste dispozitive primitive ale noastre, la aceste mijloace de comunicare și așa mai departe.

Observație: Și atunci se va întâmpla un miracol?

Răspuns: Da.

Din „Știri cu Dr. Michael Laitman” de la KabTV, 21.10.21.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed