Secretul egalității universale

600.02Întrebare: Ce este egalitatea între oameni?

Răspuns: Dacă construim o societate în așa fel încât o persoană să aibă satisfacție de la ea: „Am făcut-o și toată lumea o vede, toată lumea știe, toată lumea înțelege și îmi mulțumește”, atunci nu există o plăcere mai mare pentru acea persoană. Va fi gata să lucreze de dimineață până seara. Este necesar doar să construim în mod corespunzător un lanț de relații publice.

Nu va exista niciodată egalitate și nu este nevoie. Nu este programat de natură. Nu există asta nici în regnul animal. Ce egalitate există acolo? Există un lider, urmat de o pereche de bărbați care îl ajută, și toți ceilalți urmează în spate. Egalitatea nu este programată de natură. Egalitatea este nivelare, este moartea.

Comentariu: Dar spuneți că ultima generație ar trebui să fie construită pe principiile egalității.

Răspunsul meu: Egalitatea înseamnă că fiecare are dreptul egal de a se realiza în funcție de abilitățile și capacitățile sale naturale. Toată lumea ar trebui să aibă egalitate în realizare, în oportunitatea de a se exprima.

Să spunem că m-am născut într-o familie de oameni bogați, puternici, și cineva s-a născut într-o familie de oameni slabi, săraci. Nu contează. Ar trebui să existe egalitate în oportunitatea de a merge mai departe și nu în faptul că toată lumea a fost ajustată la aceeași dimensiune.

Următoarea etapă cu adevărat va fi așa. Când o persoană începe să primească doar recompensă spirituală și acest lucru îi va fi de ajuns, când își dă seama că pentru o existență normală nu are nevoie de mai mult decât ceea ce cere corpul său animal și orice altceva îi va fi revelat ca o recompensă spirituală, o legătura cu o putere superioară, cu eternitatea, armonia și perfecțiunea, atunci oamenii înșiși vor înceta în mod conștient să fie interesați de vreun fel de recompense materiale.

Nu vor avea nevoie de nici o medalie, nici de bani în plus, nici de nimic, iar toate recompensele vor fi spirituale deoarece conexiunea cu Creatorul va fi deschisă în fața lor.

Din KabTV “Prim-plan”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: