Secretul transmisiei coronavirusului

Întrebare: Despre ce fel de societate nouă putem vorbi până când valorile vechii societăți sunt distruse?

Răspuns: Valorile vechii societăți se vor prăbuși foarte repede, deoarece o persoană nu are cum să reziste. Vedeți cum ne comportăm acum. În primul rând, lovitura care ne-a atins este globală; ea afectează întreaga populație a Pământului. Virusul continuă să se răspândească, să pătrundă în toate colțurile planetei.

Presa scrie că în Africa, pe insulele și arhipelagurile din Oceania nu există virus, deoarece se presupune că sunt izolate de alte țări. Nu! Ajunge în cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. Turiştii sau vizitatorii care transmit virusul sunt complet inutili pentru ca acest lucru să se întâmple.

Nu pentru că suntem acasă acum, şi apoi ieșim afară și aducem, se presupune , acest virus din stradă. Nu este  cazul. Virusul este în fiecare dintre noi. Vine un moment și este activat în interiorul unei persoane. Și toate semnele prin care se presupune că ne infectăm reciproc sunt de fapt  pur externe.

Dacă, de exemplu, iei o insulă îndepărtată unde străinii nu au pus piciorul, iar oamenii care locuiesc acolo nu știu nimic despre existența virusului, după un timp vei afla că și ei încep să se îmbolnăvească.

Acesta nu se transmite în mod obișnuit. Desigur, ne este mai ușor și mai convenabil să ne explicăm distribuția prin faptul că este transmis de la persoană la persoană, dar, în general, acestea sunt doar semne externe, foarte aproximative.

Totul depinde de oameni. Sunt interconectați de gândurile, sentimentele, intercomunicarea interdimensională și, astfel, se transmite acest virus reciproc.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 5/5/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: