Semnul luminii viitorului

Întrebare: Ce înseamnă să simţi că eşti deja la Congres, chiar acum, în timp ce citim Cartea Zohar, astfel încât Congresul să aibă loc în cel mai bun fel?

Răspuns: Pregăteşte-te. Dacă eşti pe cale să te duci la un eveniment minunat, plăcut, atunci te pregăteşti dinainte. Îl anticipezi şi te bucuri de iluminarea care va veni în viitor. Şi primeşti o mare inspiraţie din asta.

De aceea, cu cât ne apropiem de Congesul mondial care se va ţine în New Jersey, trebuie deja de acum să ne pregătim. Totul depinde de pregătirea dorinţei, Ce plănuiesc în ceea ce priveşte corectarea? Ce vreau? Ce voi realiza din asta? Cum vreau să apar acolo? Trebuie să îmi imaginez toate acestea în detaliu, ca şi cum aş fi deja acolo. De aceea, trebuie să punem la dispoziţie pe website toate melodiile, precum şi tot ceea ce se va întâmpla în timpul programelor culturale şi a celorlalte evenimente, astfel încât oamenii să devină familiari cu ele, să le înţeleagă şi deja să fie în stare să îşi imagineze cum vor fi.

Un copil creşte imaginându-şi viitorul şi după aceea acesta devine adevărat. Dacă o persoană nu experimentează această dorinţă tot timpul, dacă nu creşte dorinţa sa şi chiar să îşi facă griji şi sa îi fie teamă, atunci nu câştigă nimic. Trebuie deja să aşteptăm cu îngrijorare, întrebându-ne, Cum se va întâmpla asta? Când? În ce fel? Cum voi fi inspirat? Cum voi participa?

Acestea sunt necesare pentru a creşte. Dacă copiii nu primesc inspiraţia către viitor de la natură, nu vor fi în stare să crească. Dar pentru noi, această inspiraţia este dată ca liberate de alegere. Vrei să creşti? Atunci găseşte o cale să primeşti măreţia scopului de la mediu şi apoi vei creşte. Nu este nicio altă metodă! Dacă nu învăţăm din exemplul copiilor mici, dacă nu implementă aceste acţiuni în practică, atunci ar fi păcat că lăsăm vieţile noastre să se irosească.

Din partea a doua a Lecţiei zilnice de Cabala 3/24/11, Zoharul

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: