Sensul vieții, partea 8

Vom ridica la Creator dorințele lor cu intenția noastră

Întrebare: Este posibil să revelezi Creatorul cu oameni care nu caută sensul vieții?

Răspuns: Nu.

Întrebare: Deci asta înseamnă că ar trebui să fie un grup de oameni cu un scop comun. Pentru ce sunt celelalte 8 miliarde?

Răspuns: Ceilalți vor simți gradual că nu au niciun sens în viață, că au nevoie de ceva, deși poate că nu este încă dobândirea Creatorului. Cu toate acestea, ei vor simți și vor descoperi tot felul de calități negative, de aspecte negative ale vieții lor, iar pentru a scăpa de ele ei tot vor trebui să se adune în grupuri care dobândesc Creatorul. Nu la acest nivel, ci la unul inferior.

Cu toate acestea, aspirațiile lor pentru anumite scopuri materialiste vor fi suficiente, deoarece ei vor intra în dorințele noastre chiar și cu dorințele lor egoiste și noi vom putea să le ridicăm dorințele la Creator cu intenția noastră.

Este suficient dacă ei doar știu că există un scop și că trebuie să te obișnuiești gradual cu el, să te adaptezi la el. Acest lucru este suficient pentru a face ca acest scop să se manifeste în mase chiar și fără ridicarea intențiilor lor la altruism. Este așa, deoarece noi le vom da intențiile noastre, iar ei ne vor da dorințele lor.

De pe KabTV “Fundamentele Cabalei”, 1/14/19

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed