Setea de cunoaștere

546.02Întrebare: Aţi vorbit întotdeauna într-un mod elocvent?

Răspuns: Întotdeauna am fost capabil să vorbesc frumos. Oamenii au fost chiar uimiți de rusa mea, deși nu am studiat nimic concret. Cu toate acestea, am citit zeci de mii de cărți. Mereu am fost foarte curios. Aveam un abonament la reviste tehnice precum Cunoașterea este putere, Știință și Viață, Radio, reviste despre artă și altele. Pe vremea aceea mă plimbam prin toate muzeele din Sankt Petersburg (Leningrad pe vremea aceea) și din Moscova.

În general, am înghițit tone de informații deoarece aveam o sete de nepotolit. Dar am înțeles repede că asta nu dă nimic. M-am mutat aici din Rusia, în cea mai mare parte, din cauza setei de cunoaștere de neîmblânzit. Mi se părea că nu voi reuși să o câștig acolo. Și într-adevăr, toate locurile de muncă interesante erau interzise pentru mine.

Totuși, când m-am mutat aici, mi s-a întâmplat exact același lucru. În plus, toată viața mea conștientă de la 18 la 30 de ani am petrecut-o căutând și în același timp, am suferit foarte mult de un ulcer în duoden care a dus la sângerări groaznice. Un prieten doctor mi-a spus că nimic nu mă va ajuta și mi-a spus: „Ai o asemenea personalitate, că se va înrăutăți.”

De îndată ce am început să studiez  înţelepciunea Cabala, în decurs de un an sau un an și jumătate mi-am dat seama că această înțelepciune are toate răspunsurile și ulcerul a început să dispară. La urma urmei, ajunsesem la sursa pe care treptat trebuia să o scot la iveală. Desigur, mai aveam o multitudine de întrebări, nimic nu era clar și eram într-un conflict interior, dar eram deja în temă.

Nu cunoșteam Cabala și nu o înțelegeam, dar totuşi eram în ea. Primeam satisfacție studiind-o și înţelegând-o.

Treptat, ulcerul a dispărut și nu a mai rămas nimic. Astăzi toate radiografiile mele sunt absolut curate.

Mai târziu, când am început să realizez înțelepciunea Cabalai, totul a început să se adune într-o singură imagine ca un cântec, o plăcere sau o bucurie. Nu aveam nevoie de nimic altceva. Eram gata să stau în camera mea practic toată viața pentru că vedeam eternitatea pe măsură ce mă cufundam în ea.

KabTV “Am primit un apel. Un om în realizare” 7/21/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: