Sfârșitul zilelor de corectare

Tora, “Deutoronomul” 04:29 – 04:30 : Dar când vei căuta acolo pe Domnul Dumnezeul tău, Îl vei găsi, de-L vei căuta cu toată inima ta și cu tot sufletul tău. Când vei fi la necaz și când te vor ajunge toate acestea în curgerea vremii, te vei întoarce la Domnul Dumnezeul tău și vei asculta glasul Lui.

Astăzi doar intrăm pe calea spre Creator. În fața noastră sunt multe corecții.

Întrebare: Ce înseamnă “cu toată inima ta și cu tot sufletul tău” ?

Răspuns: “Cu toată inima ta” înseamnă cu toate dorințele tale necorectate. Odată ce le corectezi împreună cu gândurile și intențiile, se vor numi “tot sufletul tău”. Sufletul este dorința complet corectată a unei persoane unde se revelează percepția Creatorului.

La sfârșitul zilelor înseamnă la sfârșitul existenței egoismului, când te ridici în totalitate în vârful scării spirituale prin cele 125 de grade, corectând egoismul și controlându-l în mod corect. Astfel te unești cu Creatorul, atingi toate lumile simultan și începi să exiști în perfecțiune și eternitate.

Astăzi suntem într-o stare care se numește “sfârşitul zilelor”, dar poate dura mulți ani de acum înainte. Este anul 5777 conform calendarului evreiesc : mai sunt 223 de ani până la sfârșit, până în anul 6000.

Cu toate acestea, putem accelera dezvoltarea noastră spirituală dacă atragem în mod activ Lumina Superioară suplimentară. Pornind de la generația noastră mai departe este posibil și de preferat pentru noi și în ochii Creatorului.

Sistemul superior, numit Creator, este proiectat să putem să-l influenţăm și să accelerăm dezvoltarea și corectarea noastră. Pentru asta ne-a fost oferită Cabala.

Tot ceea ce  cabaliștii au făcut de-a lungul istoriei umanității a fost necesar doar să ne facă să realizăm metoda spirituală și să scurtăm timpul dezvoltării spirituale.

Prin urmare, este spus, “Cine este numit Israel ? Oricine își scurtează timpul de dezvoltare spirituală ?

Întrebare: Este posibil să treacă cei 223 de ani într-unul singur ?

Răspuns: Și chiar în mai puțin timp. Este scris în Cartea Zohar și în alte surse cabaliste că aici nu există nicio restricție. O putem face foarte rapid. Ne este oferit totul : Cabala, metoda spirituală, sistemul și intrucțiunile pentru implementare. Restul depinde doar de noi.

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: