Sfaturi bliț de Cabala

Întrebare: Ce înseamnă să cauți o soluție la nivelul următor, dacă ea este ascunsă? Cum putem identifica următorul nivel al acordului dintre noi?

Răspuns: Trebuie doar să investești eforturi în tânjirea după următorul nivel, iar Lumina Superioară va corecta totul.

Întrebare: ”Inteligența comună” care se naște într-un cerc este cumva limitată?

Răspuns: Este limitată numai de abilitatea de a ne apropia unul de altul, nu altcumva. Atunci când ne apropiem serios unul de altul, atingem inteligența Creatorului, care este caracteristica maximă a dăruirii și a iubirii și care se îmbracă în noi.

Întrebare: Cum ar trebui să reacționeze cineva la un participant din cerc, care este înclinat să pună la îndoială metoda atelierului, care vorbește de inutilitatea oamenilor care stau în jurul lui și consider ceea ce ei spun ca fiind prostii pe care nu vrea să le audă?

Răspuns: Înțelepciunea Cabala spune că trebuie să ”îi tocești dinții (egoismului)”. Dacă cineva obiectează la regulile generale pe care Cabaliștii ne-au ordonat să le respectăm, ar trebui să ne părăsească. Aceste reguli generale au existat de mii de ani; dacă nu vrea să le respecte, ar trebui să plece. Pe acest subiect nu avem ce discuta.

Întrebare: Care este principiul pe care îl folosești ca să alegi întrebările pentru atelier?

Răspuns: Știu aproximativ care este nivelul general al dezvoltării grupului mondial și dau membrilor grupului o sarcină care este la un nivel superior. Nu este decât un nivel, pentru că altfel întrebarea nu ar fi înțeleasă și i-ar pune între stare de depresie, care nu ar duce la rezultatul dorit. Membrii grupului trebuie să facă eforturi pentru a înțelege întrebarea prin conexiunea lor, care ar putea fi chiar răspunsul.

Întrebare: Motivul pentru care nu înțeleg textele Cabaliste este pentru că nu am investit suficient efort în grupul de zece?

Răspuns: Dacă nu înțelegi textele cabaliste, trebuie să le citești din nou și din nou, de multe ori, iar câteodată chiar să le copii, adaptându-le în tine cumva.

Din lecția de Cabala în limba rusă din 22.10.2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed