Sfaturi Bliţ Despre Cabala

Întrebare: Ce simbolizează vederea în înțelepciunea Cabalei?

Răspuns: Vederea în Cabala este nivelul de atingere atunci când vezi clar acțiunile tale de la început până la sfârșit prin toate etapele. Acest nivel se numește Hochma – „Hoch-Ma” –  atunci când înțelegi toate acțiunile și toate metamorfozele luminii în dorința ta, adică tot ceea ce se petrece și tot ceea ce face.

Întrebare: Ce pot face când simt durerea întregii lumi? Cum mă pot ajuta pe mine și pe ceilalți?

Răspuns: Diseminezi pur și simplu condiția de dăruire, care poate atrage lumina superioară asupra lumii noastre și o umple puțin. Apoi lumea va înceta să sufere.

Întrebare: Cum putem determina că grupul și membrii săi sunt într-adevăr un grup cabalist și nu de impostori?

Răspuns: Tu singur ar trebui să faci eforturi pentru a te conecta și atunci vei vedea consecințele în lumea noastră. În măsura în care te conectezi, lumea va fi mai bună, iar dacă te deconectezi, va fi mai rău.

Poate că lumea nu o va simți astfel, deoarece nu este concentrată pe acest lucru, dar cu siguranță vei vedea rezultatele eforturilor tale. La asta trebuie să ajungem. Aceasta este Cabala practică.

Întrebare: Ce se poate face atunci când dorința constantă pentru Creator te înnebunește și devine agasantă?

Răspuns: Trebuie să fii conectat corect cu prietenii și atunci nu va mai fi obositor. Comunicarea cu prietenii poate oferi întotdeauna noi sentimente, noi oportunități.

Întrebare: Corecţia finală este atunci când toate gândurile mele sunt doar pentru Creator?

Răspuns: Corecția finală este atunci când toate gândurile tale vor fi doar pentru a aduce mulțumire Creatorului și numai facând bine celorlalti.

Din „Fundamentele Cabalei” –  KabTV, 22/12/19

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: