Sfaturi blitz de Cabala – 11/25/18

Întrebare: De ce calea către primul nivel spiritual nu este limitată de timpul fizic și depinde doar de pregătirea omului?

Răspuns: Nu este limitată în timp, deoarece nu există timp fizic în spiritualitate. Totul depinde numai de dezvoltarea dorinței tale, cât de mult poți primi un răspuns la ea.

Întrebare: Care este sensul miilor de încarnări anterioare, dacă omul începe tot timpul să lucreze de dragul lui?

Răspuns: De fiecare dată începe la nivele diferite. Niciodată nu se întâmplă nimic în zadar, noi constant mergem înainte.

Întrebare: Este o opinie că, Creatorul nu trimite unei persoane încercări care sunt dincolo de abilitățile sale. Există sprijin pentru asta în Înțelepciunea Cabala?

Răspuns: Cu siguranță. De regulă, omul nu are șansa să eșueze complet. I se trimite doar ceea ce poate tolera.

Întrebare: Este spus: „Dacă-ți schimbi locul, îți schimbi norocul”. Poate o persoană să-și schimbe singură locația sau și asta vine, de asemenea, de la Creator?

Răspuns: O dorință este numită un loc, deoarece este locul pentru primirea luminii. Prin schimbarea dorinței sale, persoana în mod necesar își schimbă norocul, soarta, deoarece starea sa spirituală se schimbă imediat.

Întrebare: Cum avansează omul și ce obține prin crearea condițiilor pentru avansare și revelarea Creatorului pentru alți oameni?

Răspuns: Tot ceea ce trece prin el la alți oameni și ceea ce obțin ei, el obține întâi în el, însuși.

Întrebare: Există exerciții în înțelepciunea Cabala pentru menținerea percepției corecte a lumii, pentru creșterea eforturilor și pentru concentrarea pe intenție?

Răspuns: Cu siguranță că sunt. Îmi pare foarte rău că nu ai văzut asta încă. Trebuie să înveți acest lucru metodic și serios.

Întrebare: Mediul sufletelor prezente etern ale Cabaliștilor din trecut și prezent, nu este un câmp de energie suficient de puternic?

Răspuns: Nu, deoarece noi trebuie să acționăm în cooperare reciprocă cu aceia care sunt similari cu noi, așa încât suntem schimbați în relație cu ei și îi obligăm să se schimbe în relație cu noi.

Întrebare: În timp ce trecem prin toate nivelurile înțelepciunii Cabala este posibil să obținem imortalitatea fizică?

Răspuns: Nu poate să fie imortalitate fizică, deoarece starea fizică este o stare imaginară și doar ție ți se pare că exiști în ea.

Întrebare: Dacă unul dintre prieteni își corectează una din proprietățile sale, această proprietate va fi de asemenea corectată în toți prietenii din grup?

Răspuns: Da, asta este absolut corect. Aceasta este legea unui sistem închis, altfel nu poate să corecteze această proprietate în el.

Din lecția de Cabala în limba rusă 11/25/18

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: