Sfaturi Blitz de Cabala – 11/15/15

Întrebare: Sufletul este transferat genetic?

Răspuns: Sufletul nu este transferat la nimeni, nu dispare, și nu se naște. Sufletul este o componentă permanentă, pe care omul poate doar sa îl descopere în el. Acesta există în fiecare dintre noi ca un punct, ca o picătură de material seminal, care trebuie să se dezvolte. Când se dezvoltă, omul vede că nu are de a face nimic cu el, deoarece este perfect și perfect compatibil cu celelalte atribute ale sale.

Întrebare: Când studiez Cartea Zohar simt o luptă emoțională puternică. Imi imaginez doar aceasta, sau literele au un efect asupra sentimentelor noastre?

Răspuns: Influențezi ceea înveţi. Asta te modifică, te strânge, te întoarce şi te schimbă pe plan intern, și pe bună dreptate. Ca urmare, percepția ta va deveni tridimensionala. Continua și vei vedea cum te face o persoană mai versatila.

Întrebare: Am fost un protestant şi am trăit timp de patru ani într-o mănăstire. Soarta m-a adus la înțelepciunea Cabalei, și când intru într-o mănăstire astăzi am sentimente diferite. Studiul Zoharului m-a adus mai aproape de sufletul meu și m-a făcut să găsesc un grup în care mă pot dezvolta. Ar putea studiul Cabalei să mă conducă într-un alt loc în viața?

Răspuns: Poate, dar nu contează. Vei continua să te dezvolti și vei fi în mod constant critic la ceea ce iti este dezvăluit. Încearca să te uiti la tine de la nivelul următor, de la un nivel superior, astfel încât să nu continui să te dezvolti la același nivel, care este gestionat de mintea ta și de dorințele tale și nu vei greși. Mult noroc!

Întrebare: Toate necazurile noastre provin din faptul că rămânem la nivelul corporal și nu am învățat să fim oameni?

Răspuns: Da, toate necazurile pe care le simtim sunt pentru că nu am primit încă educația corecta.

Întrebare: Este o boala un semn că persoana a deviat de la calea cea dreaptă?

Răspuns: Nu, o boală este un semn al conexiunii greșite cu alte persoane într-un singur sistem în care noi toți ne definim unul pe altul. Noi existăm într-o stare numită garanție reciprocă. Starea mea nu depinde numai de mine, ci și de toți ceilalți și cum ii afectează pe toți.

Întrebare: Cum știi dacă faci alegerea potrivită?

Răspuns: Aceasta poate fi rezolvată doar în cadrul grupului. Alegerea corectă poate fi numai dacă tânjim la unitate în grupul nostru și astfel dorim să influențam lumea.

Întrebare: Cum ar trebui să ma comport cu cei din jurul meu, care mă trag la un nivel inferior? Ar trebui să îi ignor sau să cobor la nivelul lor pentru un timp? Voi avea destulă putere să ma ridic din nou la acel nivel?

Răspuns: Vei avea nevoie de alti câtiva prieteni pentru a-i ridica pe ceilalți de la un nivel inferior la un nivel superior. Un individ nu are suficientă forță să se ridice din nou. Aceasta se poate face numai împreună cu alții.

Întrebare: Numai persoanele cu punctul din inima au liberă alegere sau au şi preoții religiosi, politicienii, oamenii de stiinta?

Răspuns: Libera alegere este data catre oamenii simpli, catre mase.Totusi, celor care dețin poziții sociale înalte, cum ar fi oamenii de știință și politicienii, de care depinde destinul altor persoane, liberul arbitru le este luat. Toți cei care sunt numiţi lideri mondiali sunt doar marionete și nu au niciun fel de libera alegere.

Din Lectia Cabala în limba rusă 11/15/15

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: