Sfaturi blitz de Cabala – 21.05.2020

Întrebare: Ce sau cine schimbă generația: Evenimente istorice, dezastre naturale, tehnologii, valori sociale sau un plan intern?

Răspuns: Un program intern.

Întrebare: Ce ar trebui să obțină generația tânără de la generația mai în vârstă?

Răspuns: Ei ar trebui să aibă o atitudine în ceea ce privește scopul creației pentru a continua. Totul se schimbă, cu excepția tendinței de evoluție spre scopul creației; aceasta nu se schimbă.

Întrebare: Este posibil ca în generația modernă de consum să ridicăm autoritatea și semnificația părinților în ochii copiilor?

Răspuns: Dacă copiii vor începe să se raporteze corect la scopul vieții, la descoperirea nivelului următor de existență, la descoperirea lumii superioare, iar părinții îi vor sprijini în acest sens, apoi, în acest fel, ei își vor întări autoritatea și semnificația în ochii copiilor.

Întrebare: Cum poți caracteriza într-un singur cuvânt sau propoziție generația noastră după coronavirus?

Răspuns: Este o generație care a primit o sarcină specială și sper că o vor realiza.

Întrebare: Trebuiesc adaptate aceleași principii universale pe care le exprimi în cărțile și prelegerile tale pentru fiecare generație și în special pentru generația noastră?

Răspuns: Absolut. Lucrez la asta.

Întrebare: Cine sau ce ar trebui să modeleze generația

Răspuns: Generația este modelată de oameni care înțeleg ceea ce stă în fața generației. Ei descoperă problemele cu care se confruntă generația, metodele de realizare și încearcă să orienteze omenirea spre o soluție.

Întrebare: Fiecare generație este mai inteligentă și mai adaptată la viață. Ești de acord cu această afirmație?

Răspuns: Nu. Fiecare generație are potențialul de a rezolva problemele pe care natura le prezintă. Dar, simultan, necesită o mână directoare foarte puternică.

Întrebare: Cărei generații consideri că aparții?

Răspuns: Eu mă consider între generația veche și cea nouă, o generație care nu s-a conturat încă, pe care o ajut să vadă calea.

Întrebare: Generația determină experiența colectivă. Ce fel de experiență colectivă îți poți aminti din viața ta?

Răspuns: Experiența colectivă din viața mea nu mi-a dat nimic, cu excepția unui mare semn negativ. Întrucât tot ceea ce este pozitiv, am primit doar de la profesorul meu.

Din „Era post-Coronavirus” KabTV, 21.05.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: