Sfaturi blitz de Cabala – 21/08/16 – Partea I

Întrebare: Cum depășeste un Cabalist emoțiile negative?

Răspuns: Un cabalist aduce emoțiile negative la Creator, deoarece Creatorul le trezește, astfel încât el să se conecteze cu El peste emoțiile negative.

Întrebare: Ce sentimente trebuie cineva să cultive în el însuși?

Răspuns: În principal, sentimentul că „Nu este nimeni în afară de El“ și că tot ceea ce face Creatorul este absolut bun. În această lume, în acest moment, avem nevoie să descoperim faptul că Creatorul este singură forță care este umplută cu bine.

Întrebare: Ce inseamnă „simte Creatorul“? Cum este asta?

Răspuns: Simțindu-l pe Creator inseamnă că simți o imensă, atotcuprinzătoare și o singură fortă care controlează complet întreagă lume și pe voi. Și tu ești în asta. Vezi asta! Acesta este sentimentul cel mai minunat pe care o persoană îl poate experimenta. Noi trebuie să ajungem la acest sentiment și să fim integrați în el tot timpul.

Întrebare: Într-un grup format din zece persoane, cum putem simți că atragem Lumina?

Răspuns: Trebuie să simțiți acest lucru în interiorul vostru.

Întrebare: Ce înseamnă expresia „educarea simțurilor“ în spiritualitate?

Răspuns: Nici una dintre metodele din lumea noastră nu au nimic de-a face cu educația emotională. Acesta este un proces care se intamplă atunci când trezesc anumite porțiuni ale Luminii Superioare și apoi simt cât de mult eu și emoțiile mele au fost schimbate sub influența lor.

Întrebare: Trebuie să existe un echilibru între minte și simțuri?

Răspuns: Fără indoială, între minte și simțuri trebuie să existe o linie de mijloc și ambele trebuie să fie echilibrate în mod constant.

Din Lecția de Cabala în Rusă 21/08/16

 

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: