Sfaturi Blitz de Cabala – Academia Internațională de Cabala

281.02Întrebare: Câți ani trebuie să mergi cu ochii închiși în credință deasupra rațiunii pentru a înțelege unde ești?

Răspuns: De îndată ce poți merge cu ochii închiși în credință deasupra rațiunii, ochii tăi se vor deschide imediat.

Întrebare: Este posibil să conectăm o situație când prietenii merg împreună către obiectivul spiritual și, în același timp, sunt angajați într-un hobby comun, de exemplu, în fotbal?

Răspuns: Cabala nu consideră că o persoană ar trebui limitată în vreun fel. Dar trebuie să studieze atât de serios încât să poată vedea că oricum își schimbă preferințele. Conștientizarea sa asupra binelui și a răului se schimbă, la fel și beneficiul obținut din această sau acea ocupație. Adică, o reevaluare a valorilor are loc în viața sa.

Întrebare: Cum îmi pot ajuta prietenii să-și sporească dorința de avansare spirituală?

Răspuns: Dând un exemplu.

Întrebare: Cum putem simți că lucrăm corect cu stările pe care ni le trimite Creatorul?

Răspuns: Dacă fiecare dintre stările voastre vă conduce în cele din urmă la o conexiune mai mare cu grupul și prin acesta cu Creatorul, atunci este realizat corect.

Practic toate stările pe care le primiți sunt necesare pentru avansarea voastră spirituală. Iar realizarea lor corectă are loc numai dacă le direcționați către o conexiune mai mare cu grupul.

Întrebare: Cum dobândim Hisaron (dorința) de a îți pune întrebări?

Răspuns: Depinde cât de mult lucrezi asupra ta. De obicei, întrebările apar la persoanele care studiază sistematic, iau notițe, rezumă și analizează. Ca urmare a acestor studii, ei au întrebări serioase, reclamații și plângeri. În general, orice. Dar numai dacă o persoană este serioasă și lucrează în mod constant la sine.

Din „Videoconferința” KabTV

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: