Sfaturi Blitz de Cabala

Întrebare: Cum este posibil să înveți să fii și să rămâi în momentul prezent? Cum poate cineva să fie eliberat de durerea și amintirile din trecut și de teama de viitor?

Răspuns: Vă simțiți în acest fel pentru că nu ati primit încă Lumina Superioară prin intermediul grupului, deci nu aveți o conexiune cu Creatorul. De îndată ce apare în voi un punct mic de legătură cu Creatorul, toate îndoielile vor dispărea imediat și nu vei avea întrebări despre tine. Dacă eşti conectat la forța superioară care determină totul și te domina complet, va trebui doar să simti apropierea Lui fata de tine și atunci vei fi imediat eliberat de egoism. În primul rând, aceasta este starea pe care trebuie să o atingem.

Întrebare: Este cunoașterea noastră o iluzie mentală?

Răspuns: Depinde ce înțelegi prin cuvântul „cunoaștere.” Când vom investiga lumea și existenta în lume, bazata pe cercetarea noastra, aceasta este cunoastere și nu iluzie. Înțelepciunea Cabalei accepta aceasta cu  binecuvântare.

Întrebare: Ce se întâmplă atunci când o persoană simte deja-vu?

Răspuns: Există mai multe evenimente diferite, care au avut loc în trecut, se întâmplă în prezent și se vor întâmpla în viitor, care sunt cu adevărat posibil să se prevadă. Tot ce s-a întâmplat cu o persoană în trecut, este de la propriul sau Reshimo (gena informațională). Prin urmare, există fenomene ca deja vu.

Întrebare: Este  autocompatimirea, egoism ?

Raspuns: Autocompătimirea este egoism inalt.

Intrebare: Ce vei face atunci când milioane de oameni vor veni sa studieze intelepciunea Kabbalah si vor exista sute de mii de întrebări?

Răspuns: În acest caz, voi sta in fața camerei, așa cum fac acum și voi fi difuzat în întreaga lume. În loc de zece mii de studenți, va exista un milion sau o sută de milioane. Nu-ți face griji, nu mă tem.

Întrebare: De ce este grupul atât de important în această perioadă?

Raspuns: Grupul este important pentru că am intrat într-o etapă în care este posibil să se atragă Lumina Superioară asupra noastră, dar este atrasa numai printr-un grup de zece, un grup de zece persoane, care sunt conectați și tânjesc după unitate. Într-un astfel de caz, Lumina Superioară strălucește prin grupul celor zece pentru fiecare dintre participanți și prin ei in întreaga lume.

Întrebare: Lumea superioară poate fi atinsă doar de către cineva care trăiește pentru totdeauna. Nu va exista depresie dacă știm că este posibil să trăim pentru totdeauna?

Răspuns: Care este legătura cu viața veșnică? Care este dimensiunea timpului? În conformitate cu o bătaie a inimii? Nu există așa ceva. Corpul fizic, trăiește 70-100 de ani, dar viața este eternă, o tranziție de la o stare la alta stare. Deci, nu trebuie să vă faceți griji. Nu există nicio alegere, decat să exişti pentru totdeauna.

Dintr-o lecție în limba rusă, 5/15/16

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: