Sfaturi fulger de Cabala – 3/29/20

Întrebare: Cum faci tu, la rândul tău, să ajuți planeta și natura?

Răspuns: Fac așa revelând legile sale generale, globale, reciproc interdependente, prin a le explica altora și prin a încerca să mă asigur că ei le studiază din sursele Cabaliste și că revelează de asemenea această natură în ei înșiși.

În principiu, Cabala este un proces al descoperirii de sine. Așadar, prin avansare, oamenii vor aduce forțele pozitive în lumea noastră.

Întrebare: Cum poate cineva să-i facă pe cei dragi să își realizeze și să-și recunoască greșelile?

Răspuns: Doar dând un exemplu și nu prin a face morală. Doar dă un exemplu pentru ei, demonstrează o acțiune din care ei pot învăța fără cuvinte.

Întrebare: Cum poate cineva să depășească frica de a fi judecat și criticat?

Răspuns: Nu este nevoie să te lupți cu ea. Frica este utilă. Ar trebui să ne constrângă constant să mergem înainte, să ne entuziasmăm, să încercăm să construim explicațiile în mod corect.

Critica este de asemenea de ajutor. Câți m-au criticat și m-au mustrat! Dar eu cred că ei mă sprijină în acest fel. Eu iubesc oamenii care au rămas pe teritoriul lor și mi s-au opus pe parcursul a mulți ani. Eu îi cunosc și îi respect. Ei mi-au permis să mă gândesc chiar și mai mult la ce spun și să găsesc răspunsuri noi, mai bune, explicații mai detalitate. În general, este imposibil altfel.

De pe KabTV “Întâlniri cu Cabala: Victoria Bonya”, 3/29/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed