Sfaturi-fulger de Cabala

Întrebare: Când este trecută Machsom (Bariera), ce se va întâmpla cu sufletul meu după ce corpul moare? Se va reîncarna?

Răspuns: Desigur, sufletul se reîncarnează până când trece prin toate cele 125 de trepte de dezvoltare și ajunge la sursă.

Întrebare: Dacă înțelepciunea Cabala nu este o religie, de ce vorbește despre a ascultă Mitzvot (Poruncile)?

Răspuns: Cele 613 Mitzvot (Porunci) sunt 613 dorințe egoiste care există în noi pe care trebuie să le corectăm prin transformarea lor în unele altruiste. A ascultă Mitzvot (Poruncile) înseamnă a corecta aceste dorințe.

Întrebare: Este posibil să vezi forța superioară și să o compari cu alte forțe?

Răspuns: Este imosibil să vezi forța superioară, dar o poți simți în interiorul tău doar atunci când duci la bun sfârșit toate condițiile înălțării spirituale. Le activezi și acționezi în conformitate cu ajutorul lor.

Întrebare: Ce înseamnă „egoism”?

Răspuns: Egoismul este rezistenţa la uniunea dintre noi.

Întrebare: Este posibil să folosești această lume în timpul dezvoltării spirituale?

Răspuns: Desigur, muncind și trăind în această lume și în același timp înălțându-ne la treptele spirituale, o folosim corect.

Întrebare: Nu am posibilitatea de a face parte dintr-un grup fizic și nici virtual. Este posibil să avansez că individ?

Răspuns: Nu, trebuie cel puțin, să găsești parteneri virtuali.

Întrebare: Ați spus de multe ori că umanitatea încă nu a ajuns la dezvoltarea maximă a ego-ului și la decăderea spirituală majoră. Cât se mai poate înrăutății situația?

Răspuns: Se simte toată umanitatea într-o decădere spirituală? Majoritatea oamenilor vor spune că nu se întâmplă nimic și că totul este normal, dar acei oameni care încep să se trezească și să se înalte spiritual trebuie să își dorească asta pentru a se putea înaltă, și în felul acesta ei vor trage toată lumea odată cu ei.

Întrebare: Pot câțiva oameni care încep să fie treziți spiritual să schimbe ceva în lume?

Răspuns: Da, pentru că în lumea spirituală calitatea are valoare mai mare decât cantitatea. Dacă acea cantitate limitată de oameni se unifică, ei vor fi capabili să influenţeze întreagă lume.

Întrebare: De ce primesc lovituri tot timpul?

Răspuns: Pentru ca tu să te poți ridica deasupra lor. Le suporți și datorită lor atingi un nivel superior de dezvoltare.

Întrebare: Pentru a căpăta puterea dăruirii, pot încerca să mă conectez cu copacii, de exemplu, în loc de oameni?

Răspuns: Nu, este imposibil. Trebuie să te conectezi cu oamenii, cu cei care sunt la același nivel de dezvoltare că tine, egoiști, cei care sunt blocați și nu vor neapărat să se dezvolte, și tocmai prin faptul că va împingeți și va ajutați veți reuși să va înălțați spiritual.

Întrebare: Cum este posibil să știu dacă sunt pregătită/pregătit să studiez înțelepciunea Cabală?

Răspuns: Este doar în funcție de dorință ta. Dacă tânjești după un scop, în ciuda problemelor care apăr, te îndrepți către înțelepciunea Cabala; aceste probleme ți-au fost date intenționat pentru a te ajută și ghida și nimic nu te va opri. Asta înseamnă că ești cu adevărat pregătit să te implici în înțelepciunea Cabala.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 13.12.2015

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: