Sfaturi fulger despre Cabala 7/01/18

Întrebare: Care este motivul pentru care sunt derutați oamenii care nu sunt dezvoltați spiritual și sunt la începutul drumului?

Răspuns: Cabaliștii nu derutează pe nimeni. Ei explică cu mare precizie ce este Înțelepciunea Cabala și cum ar trebui un om să studieze.

Întrebare: În viziunea cabalistă asupra lumii, cum este exprimată perfecțiunea lumii? Ce vezi tu și eu nu văd?

Răspuns: Văd motivul pentru tot ceea ce se întâmplă, cum să acționez corect în acest context și, totodată rezultatul a tot ceea ce se întâmplă, chiar dacă nu este îndeplinit în lumea noastră.

Întrebare: Care este sursa spirituală a problemelor financiare de nerezolvat pe care o îndurăm de mulți ani? Există senzația că suntem sub controlul unui destin rău. Cum se raportează cabalistul la o astfel de situație?

Răspuns: Cabalistul simte asta ca pe o presiune de la Creator care acționează asupra lui astfel ca el să se angajeze în rezolvarea problemei lui în lumea noastră și, simultan, să ridice obținerea scopului spiritual deasupra acestei probleme.

Întrebare: Este cunoștința ta în Lumea Superioară 24 de ore pe zi?

Răspuns: În principiu, da, este. Mai precis, în ambele lumi.

Întrebare: Alegerea unei profesiuni și schimbarea felului de muncă pe care un om o face este conectată la creșterea egoului sau la influența Luminii?

Răspuns: Cu siguranță totul este determinat de Lumina care acționează și îl influențează pe om. Nimic nu este pe lume din întâmplare. Dar, un om care este implicat în studiul Înțelepciunii Cabala încearcă să găsească un serviciu (muncă) care să îi asigure traiul material și, simultan, să facă posibil studiul sistematic.

Întrebare: Dacă soarta este un program venit de la Creator, atunci ce este norocul? Este o greșeală în acest program sau o recompensă pentru conexiunea corectă cu El.

Răspuns: Acest concept de „noroc” există dar, el este posibil dacă și el este de Sus în programul de urcare spirituală. Intenția aici este urcarea spirituală, nu câștigul la Loto.

Întrebare: Este posibil să spunem că toți suntem în exil în lumea noastră?

Răspuns: Da, este spus și că suntem în exil. Dar acest exil se poate să fi continuat de mii de ani, de la un ciclu de viață la altul și, poate continua pentru mulți ani până când vei obține Lumea Superioară în timp ce ești în această lume.

Din Lecția de Cabala în limba rusă din 7/01/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: