Sfaturi pentru Messi

Observație: Lionel Messi, celebrul fotbalist care joacă la clubul Barcelona, ​​a decis brusc să părăsească clubul. Și apoi s-a dezlănțuit tot iadul! Spaniolii au uitat de coronavirus. S-au rugat să rămână.

Acasă, soția și copiii săi, după cum spune Messi, au plâns, cerându-i să nu părăsească clubul și să rămână la Barcelona. Și regele s-a predat. A rămas la club.

Sportul a fost ridicat la rangul de religie! Chiar și acum, când se pare că toate gândurile sunt ocupate cu alte lucruri

Comentariul meu: Acest lucru se datorează faptului că există o forță uriașă a conștiinței publice în spatele acestui lucru, faptul că acesta este al nostru, acesta este al meu, cu toții înrădăcinăm acest lucru! Care este baza tuturor sporturilor de masă, în special a celor de grup? O masă imensă de fani se unesc într-un întreg. Ei trăiesc prin acest lucru, deoarece orice altceva este cu adevărat încurcat. Dintre toate activitățile sociale, sporturile sunt cele mai înalte.

Întrebare: Chiar și în ciuda faptului că milioane de dolari trec prin mâinile lor?

Răspuns: Nu contează. Persoana care joacă este devotată acestui lucru. Individul este devotat. Chiar dacă primește milioane pentru asta.

Pentru noi se dovedește a fi mai presus de bani. Adică am plătit. Cel care plătește, spune: „Sunt dispus să plătesc pentru asta! Încă un milion? Alte douăzeci de milioane? Alte douăzeci de milioane. ”

Cu toate acestea, au o astfel de pasiune pentru asta! Acest lucru este amestecat cu respectul național și cu orice altceva. Aceasta este echipa mea, acesta este jucătorul meu și acesta este cel mai înalt lucru pe care îl am în viață.

Cred că nici măcar un jucător nu joacă pentru bani. El joacă pentru a place audienței. Cel puțin, asta spun oamenii cu care am vorbit. Unul dintre ei a spus: „A fost un joc la care au participat 80.000 de spectatori!”

Acesta este mai mult decât teatru, mai mult decât orice. Nu există o legătură mai mare între spectatori și jucători, decât într-un astfel de sport.

Întrebare: Am văzut de mai multe ori că, atunci când un jucător marchează un gol, el se deschide tuturor și strigă ceva fanilor. Crezi că le strigă că am făcut-o pentru ei?

Răspuns: Da, așa cred, da. În interiorul acestui joc, se dovedește că, atunci când face ceva, este mai presus de bani, dă asta publicului său.

Observație: Și în mod firesc primește aprecierea publicului.

Comentariul meu: Desigur! Aceasta atinge sentimente foarte înalte, sentimentele egoiste ale unei persoane.

Întrebare: Considerați acest lucru ca fiind mare?

Răspuns: Pentru o persoană din lumea noastră, sportul este ultimul lucru rămas. Orice altceva, pescuit, vânătoare, totul se diminueaza, totul dispare, totul se îmbracă în tot felul de mecanici.

Observație: Acesta este un entuziasm personal pentru toată lumea, o persoană este acolo singură.

Comentariul meu: Da, dar nu în sport. Un joc bun trezește interes peste tot în lume. Când sunt implicați atât de mulți oameni și toată lumea urmărește, iar milioane, sau uneori miliarde, urmăresc aceeași minge, aceasta este, desigur, o forță uriașă! Mi-aș dori să avem o astfel de forță!

Profesorul meu Rabash avea mult respect pentru stadion. El a spus: „Acest loc ar trebui respectat, oferă plăcere maselor”. A fost atât de neașteptat pentru mine să aud asta, având în vedere că un astfel de om religios spunea asta!

Și a transmis despre un stadion în care nici o persoană religioasă nu merge vreodată pentru că este considerat a fi ceva opus.

Aceasta este percepția unui adevărat, mare cabalist.

Întrebare: Ce sfat i-ai da lui Messi?

Răspuns: Să fie cât se poate de sincer și apropiat de fanii săi. Să se asigure că, cât mai mulți oameni se pot bucura de jocul său.

Din emisiunea KabTV „Știri cu Michael Laitman”, 31.08.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed