Sfaturi Rapide de Cabala

963.1Întrebare: Cum ne putem exprima o garanție reciprocă unul pentru celălalt chiar acum?

Răspuns: Cu gândurile, sentimentele și tânjirea inimii noastre.

Întrebare: Dacă pierd constant întâlnirea cu grupul de zece datorita anumitor situații, dar mă gândesc la ei, se numește că sunt în garanție reciprocă cu ei?

Răspuns: Eu nu cred acest lucru. Nu vă cunosc toate problemele, dar aceasta nu este o chestiune simplă. Să ratezi întâlnirile cu prietenii este un caz extrem.

Întrebare: Ce ar trebui să fac dacă simt o garanție reciprocă cu o singură persoană din grupul de zece și nu văd încă nici o posibilitate ca aceasta să fie în întregul grup de zece?

Răspuns: Cred că ar trebui să te asiguri totuși că legătura dintre cei zece este comună și cât se poate de sinceră. Aceasta este responsabilitatea tuturor celor din grupul de zece. Ar trebui să încetați să vă priviți unul pe altul așa cum obișnuiați înainte și să începeți o nouă viață, o nouă conexiune.

Întrebare: Există vreo modalitate de a afla dacă mă anulez corect în fața prietenilor?

Răspuns: Dacă te anulezi corect în fața prietenilor tăi, atunci vei simți influența lor asupra ta. Vei simți că sunt în interiorul tău. Trebuie să urmărim acest lucru.

Întrebare: Dacă nu pot cere pentru mine, atunci care ar trebui să fie atitudinea mea față de cererea de a mă agăța de prietenii avansați?

Răspuns: Prin ei. Doar dacă ceri pentru ei, te împingi spre ei. Și dacă ceri pentru tine, cobori. Acestea sunt legile inverse ale stărilor spirituale și corporale.

Din  Convenția internațională “Să neridicăm deasupra noastră” 1/9/22, “Lucrul în responsabilitate reciprocă” Lecția 6

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: