Sfaturi rapide despre Cabala din 14.02.2016

Întrebare: Renunț la Creator când îi ignor darurile, sugestiile și gândurile?

Răspuns: Da, deși în principiu, nu există un semenea sistem, dar trebuie să ne gândim la durerea pe care o aducem Creatorului din moment ce altfel nu ne-am putea concentra în mod corect asupra corectării noastre. Trebuie să mă gândesc cum să-I aduc Lui plăcere, iar pentru a putea face asta, dezvolt anumite proprietăți prin care primesc plăcere din Lumea Superioară.

Întrebare: Această lume este o iluzie, așadar nu sunt suferințele doar iluzii?

Răspuns: Lumea pe care o simțim acum nu este o iluzie pentru noi. Persoană trăiește în ea în adevăratul sens al cuvântului. Suferințele nu sunt iluzii deloc. Dacă ne corectăm complet starea, vom putea spune că a fost o iluzie, iar apoi Creatorul se va putea revela.

Întrebare: Cine a creat Creatorul?

Răspuns: Această întrebare este fără sens deoarece nu putem trece peste acel nivel. Practic, putem spune că Creatorul superior a creat Creatorul. Orice nivel care este deasupra noastră se numește Creator, deoarece El ne-a creat. Acesta este motivul pentru care sunt mulți Creatori, fiecare mai sus decât altul. Nu trebuie să uităm că Creatorul este un câmp de forțe, o proprietate și nu o imagine.

Întrebare: Ce este miracol adevărat în lumea iluziilor?

Răspuns: Un miracol este orice nu pot înțelege cu simțurile sau mintea ca un fenomen normal, familiar. Orice este peste înțelegerea mea, a simțurilor și conștiintei mele se numește un miracol.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 14.02.2016

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: