Simplitatea măreției

Comentariu: ”Melodiile lumilor spirituale” (lumile superioare) reprezintă forma de artă care ar trebui să fie dezvăluită acum pentru toată lumea. Aș spune că este un nivel un pic mai ridicat decât muzica clasică, deoarece al șaselea simț (punctul în inimă) este implicat aici. La prima vedere, melodiile par destul de simple și nu destul de sofisticate, dar…

Răspuns: Melodia ”Un Dumnezeu ascuns” are un aer foarte simplu și poate chiar să fie incompletă, ca o compoziție minoră, dar este o expresie a armoniei atingerii superioare sau armonia revelației.

Există cuvinte foarte sublime în acest cântec, referitoare la forța superioară unică, eternă și generală care ne înconjoară și ne conduce la o stare perfectă și ideală.

Melodia laudă și glorifică cele zece fluxuri de abundență care coboară spre noi, guvernarea lumii noastre care, din nefericire, datorită atributelor noastre egoiste care se dezvăluie la nivelul acestei lumi, devin opusul.

În loc să ne deschidem pentru a primi abundența spirituală și pentru a fi asemenea ei în perfectă armonie între noi, deformăm toate acestea și, eventual, primim o foarte mică energie spirituală care menține lumea noastră în viață.

Din kab.tv, ”Discuție cu Michael Laitman”, 2/09/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: