Simţind Reţeaua Invizibila

Întrebare: La ce ar trebui să ne gândim noi toţi, împreună, grupul din întreaga lume, atunci când avem o zi a Unităţii? Cum ne putem uni?

Raspuns: Fiecare persoană trebuie să se adanceasca în ea însaşi şi de acolo să simtă lanţul care o leagă cu alţii, reteaua interioara care există între noi. Mai mult decât atât, o persoană poate fi în această lume, sau ar putea să nu mai fie în ea, deoarece aceasta este o reţea între dorinţe, între suflete şi nu a corpurilor fizice.

Baal HaSulam şi toti marii cabalisti ai mileniilor trecute sunt aici, în aceasta conexiune. Acestia toti sunt impreuna cu noi, încorporati în reteaua noastra comuna. Există milioane dintre noi astăzi, dar în realitate, există mult mai multi, deoarece toate aceste suflete de-a lungul întregii istorii umane sunt împreună cu noi, în valoare de sute de milioane de suflete. Şi toate acestea împreună sunt o forţă spirituală  extraordinară.

Dacă dorim să ne unim împreună în această retea, atunci nu numai că ne vom influenţa reciproc şi devenim parte a acestei retele, astfel încât fiecare persoană o va dobândi pentru ascensiunea sa spirituală, dar vom influenta simultan toţi oamenii din lume, care sunt reglati în această retea involuntar, fără s-o simta. Vom începe să-i trezim.

Prin urmare, haideţi să începem prin a ajunge la un acord între noi că dorim sa simţim în mod clar legătura noastră comună.
Din prelegerea de Ziua Unităţii, 6/26/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: