Simțindu-ne viitorul

229Întrebare: Există întotdeauna un fel de luptă și respingere reciprocă între noi. Cum pot oamenii să introducă o completare reciprocă între ei și să înceapă să coexiste împreună, cu adevărat împreună? Ce rol joacă în asta conceptul de iubire adevărată, despre care vorbiţi mereu?

Răspuns: Oamenii trebuie învățați. Ei trebuie să fie învățați în mod constant cât de important este să fie conectați unul cu celălalt, cât de mult au nevoie de sprijin unul de la celălalt. Cel mai important lucru este scopul.

Ar trebui să se unească și să simtă constant că de la o zi la alta se apropie din ce în ce mai mult unul de celălalt. Această apropiere mai mare unul de altul îi ridică din ce în ce mai sus către Creator, de singura forță a naturii. Ar trebui să-și simtă viitorul în asta.

Practic, pentru asta existăm, pentru a face mai mulți pași către Creator în timpul vieții noastre. Și vom continua mai departe. Nu contează cum sau când.

Acesta este aceea de care trebuie să ținem cont. Prin urmare, trebuie să dezvoltăm în continuare acele elemente de bază pe care le putem primi de la mama noastră și de la școală.

KabTV “Cabala Expres” 8/5/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: