Simțiți-l pe Creator în contact cu sufletele

938.03Întrebare: Am o mare dorință de a obține înțelepciunea Cabalei, dar nu am nicio dorință să mă conectez cu oameni care trăiesc numai în conformitate cu valorile corporale. Când mă gândesc la lume, sunt plin de o senzație de lipsă de sens a acestui tip de activitate și acesta este motivul rezistenței mele. Cum ar trebui să construiesc linia stângă?

Răspuns: De ce ar trebui să te conectezi cu oameni care nu doresc deloc să atingă lumea superioară? Conectează-te cu ei în cadrul obișnuit, relațiile obișnuite la locul de muncă și în familie. Dacă soția ta, de exemplu, nu vrea să studieze înțelepciunea Cabalei, nu are nicio importanță, păstrează relațiile zilnice obișnuite cu ea.

Munca spirituală se îndeplinește numai cu prietenii din grup. Doar cu ei poți fi suflet în suflet. Așadar, nu încerca să găsești parteneri pentru calea spirituală în societatea laică obișnuită și nu îți face griji că nu sunt acolo.

Trebuie să găsești un grup și să simți Creatorul în contactul sufletelor voastre. Acesta este un atribut ceresc uimitor.

Din emisiunea de pe KabTV „Fundamentele Cabalei” din 25.11.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed