Simțiți-vă cartea

209Întrebare: Cum i-ați sfătui pe cititorii cărților cabaliste, întrucât printre ei, după cum ați spus, există scriitori și fizicieni? Este greu să navighezi în marea varietate de cărți. Cum poate cineva să își simtă cartea?

Răspuns: O persoană ar trebui să înțeleagă de ce este atrasă – poezii sau fizică. Aceasta este o problemă serioasă, deoarece Cabala dezvăluie o abordare științifico-senzorială a lumii – cea din care suntem făcuți.

În general, mai întâi, simțim lumea și apoi încercăm să o încadrăm într-un anumit format, să o explicăm, să scriem formule etc. Trebuie să ținem cont de toate.

În primul rând, v-aș sfătui să studiați prima mea carte Atingerea lumilor spirituale. Se bazează mai mult pe sentiment, dezvăluie omului în ce urmează să intre, astfel încât să nu-și facă iluzii.

Apoi aș trece de la o carte bazată pe sentimente la una mai bazată pe realitate, Introducere în știința Cabala, cu schemă și desene.

Dar principalul lucru de care aveți nevoie este dorința!

Întrebare: Unde o pot obține?

Răspuns: Nu o puteți obține nicăieri. Trebuie să devii o parte a societății oamenilor care sunt interesați de acest lucru și să fii printre ei. De la ei vei obține dorința. Te așteptăm.

KabTV „Întrebări despre cărțile cabalistice”, 22.10.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: