Simțul de neclintit al dreptății

514.02Întrebare: Profesorul dumneavoastră a avut un simț dezvoltat al dreptății?

Răspuns: Da, Rabash a avut impulsuri de a-și apăra punctul de vedere – și destul de puternic. Mai ales când a văzut aroganță pe drum, nu a cedat niciodată. Calm, conform legilor, a cerut ce era al lui. Totul ar trebui să fie corect. Simțul de a cere dreptate era foarte adânc în el. Nu a cedat.

Întrebare: Este aceasta o calitate umană sau principiul unui cabalist?

Răspuns: Cred că este un principiu. Uneori îl costa o mulțime de nervi și chiar poate inconveniente. Dar nu s-a putut abține să nu acționeze pentru dreptate.

Întrebare: Dar dvs.?

Răspuns: Cred că am același lucru și chiar mai mult. Încă mai intimidez verbal – și adesea – dacă există o astfel de oportunitate.

Depinde de modul în care vezi insolența, obrăznicia, neglijența evidentă, disprețul, stăpânirea și toate celelalte farse egoiste. Dacă sunt rezultatul dezvoltării naturale a unei persoane, ca un copil mic, atunci nu vă concentrați asupra lor pentru că așa este el sau ea, mai trebuie să se dezvolte și nu se poate face nimic. Aceasta este o manifestare naturală a forțelor pe care ni le-a dat Creatorul.

Iar dacă aceasta nu este o dezvoltare naturală, dacă o persoană vrea să-i subjuge pe alții în acest fel și o folosește pentru rău și dăunează în mod deliberat oamenilor, atunci este foarte neplăcut de văzut. Aș fi bucuros să opresc astfel de oameni.

KabTV „Am primit un apel. Puterile secrete ale cabalistului” 25.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: