Singura sursă a tuturor gândurilor și sentimentelor

Întrebare: Ce înseamnă să gândim și să analizăm? Ar trebui să stau numai și să mă gândesc că vreau să ating spiritualitatea? Sau asta implică acțiunile mele față de prieteni?

Răspuns: Acțiunea este foarte simplă: toate gândurile și sentimentele mele ar trebui să aibă o singură bază – Creatorul. El creează, înviorează și așează tot ceea ce cred și simt în mine. Orice mi se întâmplă, orice se manifestă în mine, Creatorul face totul.

Prin urmare, este recomandabil să fim mereu în gândul că „nu există altceva în afară de El”. Dacă aspir la aceleași gânduri și sentimente cu cele ale prietenilor și încercăm să unim toate inimile și mintea noastră, atunci ne conectăm toate eforturile, împreună, într-un singur efort comun, masiv, o inimă mare și un cap mare, în care vrem să simțim Creatorul ca sursă, ca fiind cauza principală a sentimentelor și minții noastre.

Dacă noi, în acest fel, cerem insistent ca El să ni Se reveleze ca fiind cauza gândurilor și sentimentelor noastre, atunci ajungem foarte repede la o stare în care, cu ajutorul luminii superioare, Creatorul începe să se manifeste în noi.

Din Lecția zilnică de Cabală în limba rusă 2/11/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed