Singurul factor care ne determină viitorul

Întrebare: Care ar fi trei factori, din miile de factori din sistemul unic, care ne determină viitorul?

Răspuns: Numai un singur factor determină viitorul nostru: conexiunea oamenilor, între ei. Natura nu ne cere nimic altceva.

Adevărul este că suntem blocați într-un anumit sistem și trebuie să-l aducem la echilibru. Cu cât ajungem mai aproape de asta, cu atât ne vom simți mai confortabil și mai echilibrați. Fiecare dintre noi ar trebui să fie interesat să aducă acest sistem la reciprocitate.

Trebuie să înțelegem că nu avem dreptul să ne distrugem unul pe altul, pentru că putem să distrugem întregul sistem, atât de mult încât să ne întoarcem la gradul cel mai jos și să repetăm același lucru, din nou. Pentru noi nu este nimic mai problematic decât distrugerile reciproce, războaiele și așa mai departe.

Prin urmare, singurul factor care ne determină viitorul este să ajungem la o conexiune corectă între noi.

Desigur, la asta se adaugă mulți factori auxiliari, cum ar fi educația, creșterea, crearea a ceea ce numim grupuri de zece, adică grupuri mici în care putem realiza relativ rapid, conexiunea dintre oameni, într-un sistem corect.

Există un singur scop: să ne unim într-un sistem și să ne completăm reciproc, sistem în care rețeaua de conexiuni dintre noi devine mai importantă pentru noi, decât noi, înșine.

Creatorul este descoperit în acest sistem, adică numai în conexiunea dintre noi și nicăieri altundeva.

Iar când acest sistem este aranjat astfel, încât în interiorul lui să simțim interconectarea sa completă, atunci această conexiune reciprocă, creată de noi, va fi numită Creator.

Din Lecția de Cabala în limba rusă 1/13/19

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: