Sistemul care te conectează cu infinitul

Întrebare: De ce avem nevoie, pentru ca sistemul numit „Zohar” să ne aducă la unificare?

Răspuns: Avem nevoie de mai multe intenţii, dorinţe. Zoharul este sistemul general al întregii realităţi. Dar de ce este denumit Zohar? Şi de ce trebuie să deschidem o anume carte, să citim un anume text ce este scris de o anume persoană şi să ascultăm anumite cuvinte?

Acest sistem general al realităţii este proiectat să fie conectat cu noi prin marii Cabalişti ce sunt mediatorii în a crea o legătură între acest sistem, noi şi cine exprimă această conexiune prin cuvinte şi propoziţii.

Am citit această carte şi nu am înţeles nimic. Pot la fel de bine să o citesc invers. Ideea este să-mi doresc să mă conectez cu ei, aceşti Cabalişti ce mi-au dat aceste cărţi pentru că şi-au dorit ca eu să mă conectez cu ei, cu aceste suflete, cu unitatea lor şi să vin la ei cu această unitate.

Cum voi şti că mă conectez cu ei? Dacă mă unesc cu grupul meu, direcţia mea este cu siguranţă corectă: să mă unific cu aceste mari spirite, să intrăm în acelaşi sitem global, integral, să devenim părţile sale indispensabile şi să aspirăm către el cel puţin la un nivel mic. Aceasta este exact ceea ce avem nevoie.

O persoană se gândeşte la asta, alta nu atât de mult iar alta doar uneori. Dar, în general, dacă ne străduim să fim ca un înteg, aspiraţiile individuale se vor uni într-una.

Din pasrtea a 2-a  Lecţia zilnică de Cabala 5/4/2011Cartea Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: