Societatea fără niciun viitor

Întrebare: În timpurile antice, oamenii imorali erau ținuți în afara științei. Astăzi nu este nicio conexiune între principiile morale ale unei persoane și profesia sa. Această situație poate fi îmbunătățită?

Răspuns: Trebuie să creștem nivelul moral al omului, altfel vom fi forțați să abandonăm viitorul nostru deoarece într-un final ne vom distruge.

Este o convenție care interzice producția de substanțe toxice, cu toate acestea cine o respectă? Nu putem să fim ghidați de tot felul de restricții pe care le introducem noi înșine.

Trebuie să creștem o persoană ca ea să vadă că asemenea lucruri în lume lucrează împotriva ei. O societate care produce substanțe otrăvitoare se ruinează pe ea însăși. O astfel de societate nu are niciun viitor.

Comentariu: Umilința este înnăscută în oamenii care au avansat în termeni ai îmbunătățirii morale de sine mai mult decât alții. Aceștia nu vor să tină predici altor oameni.

Răspunsul meu: Asta este greșit.Este o reflecție a egoismului lor. Trebuie să se depășească pe ei înșiși și să publice ideile lor, fundațiile lor și psihologia lor deoarece acestea sunt toate pentru binele societății. Nu contează dacă o persoană se simte bine sau rău din cauza asta, dacă se simte rușinată sau nu. Ea trebuie să o facă!

De pe KabTV „Abilități de comunicare” 10/9/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed