Spre conviețuirea inteligentă

271Comentariu: În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni de știință, personalități publice și lideri naționali sunt de acord cu necesitatea de a crea un fel de idee globală unificată care să contribuie la supraviețuirea omenirii.

Și deși este încă în desfășurare un proces invers, adică există încercări de apărare a unor valori tradiționale specifice, în general se manifestă tendința de crearea a unei viziuni globale unice pentru toți, care ar grăbi procesul de cunoaștere a programatorului care a creat universul.

Răspunsul meu: Nu putem scăpa de asta, trebuie să o realizăm. Natura ne împinge să o înțelegem și să ajungem la un fel de comunitate umană rezonabilă. Este imposibil să continuăm așa, pentru că în fiecare clipă ne vom teme din ce în ce mai mult pentru noi, pentru omenire, pentru lume și pentru ca Pământul nostru să continue să existe.

Trebuie să trecem într-o nouă realitate. Acum ni se pare că este ceva virtual, chiar fantastic. Dar funcționează exact conform principiului oglinzii: transformă-ți răul în bine și vei vedea cum lumea va deveni complet diferită, iar tu vei fi diferit, la fel și toți ceilalți.

Nu avem altă cale de ieșire. Trebuie să ajungem la asta.

KabTV „Lumea virtuală” 2/9/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: