Spre o lume a iubirii

214Întrebare: În unele grupuri, există un fel de două tabere care nu se conectează foarte bine între ele. Ce putem face?

Răspuns: Nu ar trebui să punem astfel de oameni unul împotriva celuilalt. Trebuie să vorbim în mod constant despre acest lucru, astfel încât ei să poată avansa și corecta această condiție pe măsură ce progresează în munca lor spirituală.

În cele din urmă, toată lumea ar trebui să ajungă la calitatea iubirii absolute. Fără aceasta Creatorul nu va fi revelat. La nivelul la care ne sunt date înclinații și impulsuri rele, trebuie să le corectăm și îl vom descoperi pe Creator în ele — în toată lumea, în întreaga lume. Pentru că în clipa următoare o altă lume, celelalte calități ale tale rele ți se vor dezvălui și va trebui să le corectezi.

Va fi o altă lume, mult mai rea decât acum. Atitudinea ta față de lume și a lumii față de tine va fi mai teribilă și de asemenea, vei îndrepta acea lume către lumea iubirii și vei vedea în ea revelarea Creatorului pentru că „lume”, „Olam” este din cuvântul „ascundere”.

Aceasta este ascunderea Creatorului de om. Reversul lumii, partea greșită, este Creatorul la nivelul lumii care ți se prezintă în prezent.

KabTV “Am primit un apel. Conflictul între prieteni” 03.03.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: