Știința percepției spațiului înconjurător

209Întrebare: Ce carte cabalistă a fost prima care v-a căzut în mâini și aţi descoperit dorința de spiritualitate din dvs.?

Răspuns: Prefața la Înțelepciunea Cabalei, aceasta este o carte foarte complexă.

Am citit multe cărți și diferite articole. Am încercat să aprofundez imediat lucrurile serioase, dar am fost confuz și nu știam cum și ce până nu am găsit profesorul. Acest lucru s-a întâmplat după trei-patru ani de studiu independent, timp în care am trecut prin diferiți așa-numiți experți în Cabala.

Cu toate acestea, când l-am găsit pe profesor, am rămas cu el pentru tot restul vieții. Am fost asistentul său, discipolul său personal. Și după el, i-am continuat activitățile.

Întrebare: Care este prima carte pe care ați recomanda-o pentru a începe studiul Cabalei?

Răspuns Cabala este o știință. Prin urmare, poate fi capabilă să atragă, dar numai într-o oarecare măsură. La urma urmei, o persoană trebuie să aibă o anumită dorință de a descoperi sensul vieții.

Dacă cineva o are, va înțelege că Înțelepciunea Cabalei răspunde la întrebarea cum să dezvăluie acest sens, cum să se schimbe el însuși, să-și schimbe viața și ce instrumente interne are pentru aceasta. Toate acestea sunt în interiorul persoanei. În general, aceasta este știința cunoașterii și înțelegerii spațiului înconjurător.

Atunci o persoană va începe să vadă acest spațiu într-o formă mai extinsă, activ, în interacțiune cu tot ceea ce îl înconjoară. Schimbându-și atitudinea față de mediu, adică schimbându-se pe sine, schimbă reacția mediului față de el.

Din emisiunea de pe KabTV “Întrebări despre Cărţile Cabaliste” 22.10.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed