Stop Aluziei

Indiferent de ceea ce se întâmplă în viața mea, trebuie să înțeleg că totul vine de la forța superioară care controlează totul, fără îndoială. Dar până acum nu mi s-a relevat acest lucru, ci a fost tăinuit,  astfel ca am suferit.

Creatorul este bun și binevoitor, dar El imi este revelat numai după ce  trec printr-un „filtru”, care transformă toate cele bune în ceva rău și neplăcut. Eu numesc Grosimea acestui „filtru” „tainuire unică.” În plus, Creatorul poate plasa un alt „filtru” și sa imi trimita o „dublă tăinuire”, ceea ce este mult mai rău.

Deci, cum pot scapa de voalul care transformă bunătatea Creatorului în răutate? Pentru a face acest lucru cerem: „Corectează-mă! Dar nu in așa fel incat sa scăpam de sentimentele neplacute, dimpotrivă,  acestea mă ajută, mă impulsionează.  Fără acestea nu m-aș gândi la altceva. Sentimentele neplacute ma fac sa mă concentrez pe Tine ( pe Creator), pe sursa de la care pare sa vina ceva rău. De aceea, cer ajutor pentru a nu simți că ceva rău provine de la Tine. ”

Eu nu vreau să fiu în spatele „filtrului”, ci în fața lui, în contact direct cu Tine. Nu pentru a ma simti mai  bine, ci pentru a Te cunoaște mai bine. Vreau să Te binecuvântez, dar acum, deoarece nu am de ales, te blestem. Corpul meu țipă din cauza asta, „mă simt rău și blestem sursa răului. Dar Tu mi-a dat sentimentul că răul provine de la Tine. Te joci cu mine, prin utilizarea indiciilor, jumătate dezvăluite și jumătate ascunse. Dar eu nu vreau să te mai  blestem. ”

Intrebare: Unde este grupul, aici? Eu pot solicita, de asemenea, orice,singur, fără grup.

Răspuns: Încercați. Dacă începeti, veti fi confuzi și veti descoperi că adevărata motivatie este posibilă numai în grup. Acolo  sunteti protejati pentru a nu  face greseli, acolo intr-adevar va intoarceti la Creator pentru corectare, în ciuda dorințelor voastre bune și rele. În cele din urmă grupul vă permite să intelegeti ce anume să cereti, ce anume vreti de fapt. Asta e ideea.

Din partea 4 Lectia zilnica de Cabala 10/2/12, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: