Străduiți-vă să creați Creatorul între noi

938.01Întrebare: Când primim o revelație minimă, rămânem în continuare cercetători ai spargerii? Oricum acesta este rolul nostru în lumea asta?

Răspuns: Nu, sarcina noastră este ca în același timp să ne dezvăluim spargerea, separarea și opoziția dintre noi și să ne străduim spre contrariul, adică să ne unim până la iubire. Nu ar trebui să ne oprim doar să descoperim că suntem egoiști și că ne angajăm în autocritică. Ar trebui să ne străduim tocmai să creăm Creatorul între noi.

Întrebare: Și după aceea?

Răspuns: Și după aceea, a dezvălui Creatorul înseamnă a crea un Creator din relațiile noastre distruse și mutilate. Asta este ceea ce înseamnă construirea Creatorului, descoperirea Lui.

Comentariu: Dar apoi, mai departe, pas după pas, mergem spre spargere. Este ca și cum vom ajuta la asamblarea lumii bucată cu bucată.

Răspunsul meu: Pentru că dezvăluim întreaga lume ca starea noastră. Nu numai că sunt cu tine sau cu grupul de zece, dar începem să dezvăluim că întreaga lume este fiecare dintre noi și astfel dobândim o atitudine completă față de întreaga lume. Acestea sunt dorințele noastre, trebuie să le punem pe toate împreună, și nu numai la nivel uman, ci în același timp la nivel animal, vegetal și mineral.

Și toate acestea vor fi substratul pentru noi, baza pe care vom simți apariția Creatorului, adică revelarea calităților iubirii dintre toți, calitatea celei mai înalte conexiuni, cea mai deplină includere unul în celălalt.

În această incluziune crescândă și progresivă unul în celălalt, vom începe să atingem genul de calitate numit „Creator”, dar tocmai în relație cu noi. În general, această calitate este singurul lucru care există în univers și „Nu există nimeni altul decât El”.

Din Congresul internațional „Ridicându-ne deasupra noastră” 06.01.2022, „Apropierea Creatorului prin rețeaua de conexiuni dintre noi”, Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: