Succesul este determinat de pregătire

Întrebare: Ar trebui să începem pregătirea acum, pentru a deveni un grup de zece la Congres?

Răspuns: Este imposibil să realizezi ceva serios fără pregătire. Dacă succesul a sosit fără pregătire, atunci el a fost dat de Sus: ai fost împins şi ai fugit în faţă şi ai făcut ce trebuia să faci. Acest succes nu a fost adăugat la creditul tău. Întregul progres serios a celui inferior are loc datorită pregătirii şi este determinat de mărimea sa. Acţiunea care mi-a luat zece secunde pentru finalizare ar putea să-mi ia zece ani de pregătire. Această pregătire va permite determinarea forţei acţiunii.

Deci, trebuie să ne gândim la pregătire. Continuăm să muncim în grupul de zece, să ne pregătim pentru Congres: un singur mare grup de zece. Altfel, vă veţi regăsi la Congres într-o mulţime de o mie şi veţi părăsi doar limitele grupului vostru de zece. Dar, aveţi nevoie să vă integraţi la Congres cu grupul vostru de zece şi să vedeţi pe toată lumea ca un grup de zece.

Nu ar trebui să mergi dincolo de limitele cercului, dar la Congres, toată lumea este inclusă în cerc. Locul şi toate persoanele sunt limitele cercului nostru. Apoi, veţi lucra asupra modului de conectare în mediul virtual cu alte grupuri, astfel că distanţa nu-i separă. Apoi, vom lucra, deoarece timpul nu ne desparte. Vom începe să comunicăm cu cabaliştii care trăiesc, în orice moment, deoarece nu este timp! Înţelegem cum  este posibil să nu existe distanţe, pentru că reuşim, practic, să ne conectăm în orice punct din lume.

Dar timpul nu există. Chiar şi lumea noastră ne apropie de frontiera dincolo de care nu există timp. Trebuie să muncim pentru a face ca noţiunile timp, spaţiu şi mişcare să dispară.

 

Prima parte a Cursului zilnic de Cabala, 28.05.2013, Scrierile lui Rabash

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: