Suflete care apar în generația noastră

549.02Întrebare: Lumea noastră este cuprinsă în liniște de o epidemie de autism. Potrivit statisticilor efectuate în Statele Unite, numărul persoanelor cu autism a crescut de peste 10 ori în ultimii 40 de ani. Și conform previziunilor, acest număr nu va face decât să crească.

Ce este acest fenomen? De ce autismul capătă o asemenea amploare în zilele noastre?

Răspuns: Sufletele care apar în generația noastră sunt suflete cu potențial enorm. Sunt deja parțial în celelalte dimensiuni și în paralel în corpuri. Există o combinație de lumi care se întâmplă, o pregătire pentru un proces de tranziție pe care astăzi noi nu-l înțelegem în mod adecvat, nici lumea noastră nu o face.

Odată, am trăit în lumea noastră primitivă; eram mai aproape de natură. Știam pământul, viața noastră și cum să o aranjăm. Este posibil să fi fost rău și nedrept: războaie, jafuri, crime, forța celor puternici asupra celor slabi etc. Dar toate acestea s-au întâmplat în această lume și totul era clar. Iar acum, nu este clar unde ne aflăm.

Dacă înainte am trăit în detrimentul materiei, adică cel mai important lucru pentru noi a fost să luăm hrană și să luptăm pentru ea, pentru teritoriu, deoarece pământul și hrana sunt valori adecvate – cu cât ai mai mult pământ, cu atât ai mai multă hrană – atunci azi totul este complet diferit.

Astăzi, toate acestea nu contează deloc. Profesiile noastre actuale sunt atât de îndepărtate, atât de deconectate de realitate, oarecum aeriene. Unul sau două procente din populația lumii sunt angajate în agricultură și hrănesc întreaga lume. Și în ce se angajează lumea? Construim diferite jucării unul pentru celălalt și ne jucăm de genul „Tu ești în asta și eu sunt în asta”. si asa mai departe.

Inventăm noi profesii tot timpul, adică lumea noastră devine din ce în ce mai puțin reală, mai puțin materială. În consecință, valorile pe care le inventăm pentru noi înșine devin complet diferite.

Dacă odinioară era ceva foarte aparent și pământesc, atunci astăzi este totul aerian, ceea ce vorbește despre cererile noastre interne, genul de suflete care există astăzi în oameni.

În plus, rezultă izolarea de viață, depresia, drogurile, tot felul de abateri de la viață. Chiar și persoanele cu autism născute acum sunt caracterizate ca persoane care, în cea mai mare parte au o legătură cu lucruri care sunt abstracte pentru lumea noastră, cum ar fi matematica și computerele.

KabTV Prim-plan. Teritorii Speciale” 5/17/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: