Sunt în favoarea vaccinării

962.3Întrebare: Ce crezi, refuzul oamenilor de a se vaccina este o manifestare a egoismului, a neîncrederii în medicină sau a neîncrederii în guvern?

Răspuns: Cred că este vorba de neîncrederea oamenilor în ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ei simt lumea, indiferent din ce loc și în ce fel o simt, ca fiind ostilă. Asta din cauza guvernului sau din cauza asistenței medicale sau din orice alt motiv.

Până la urmă, totul a fost cumpărat și se află sub controlul unor cercuri care nu se gândesc decât la ele însele, la propriul lor beneficiu. Se pare că îmi va face rău; fie trebuie să reducă populația, fie să suprime oamenii. Astăzi o persoană nu mai crede în nimic. El vede că nu se face nimic în beneficiul său.

Prin urmare, în mod natural, nimeni nu este de acord să se expună pur și simplu la vaccinări, care, apropo, nu sunt nici ele atât de clare. De unde au apărut ele? Cu ce sunt injectate? Cum mă va afecta pe mine, genele mele, urmașii mei și totul?

Poate că pur și simplu ne infectăm unii pe alții și, ca urmare, vom obține un mediu în care virușii ce trăiesc în noi vor determina totul – până la conștiința noastră. Există o anumită logică în acest sens.

Dar eu nu mă agăț de asta. Eu cred că trebuie să ne vaccinăm.

KabTV „Conversații” 1/11/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: