Sunt încă tânăr

715Întrebare: În curând vei împlini 75 de ani. Ești o persoană foarte veselă, pozitivă și plăcută tot timpul. Se poate vedea că ai o energie internă bună. Ai vreun sfat despre cum să te trezești vesel și cu bună dispoziție

Răspuns: Nu pot da sfaturi pentru că eu am o slujbă specială. Mă trezesc la unu și jumătate dimineața și începând cu ora trei dimineața dau lecții în mod oficial pe Internet pentru mii de studenți din întreaga lume.

Întrebare: De ce asta se întâmplă noaptea?

Răspuns: Pentru ca nimeni să nu interfereze și să distragă atenția oamenilor de la cursuri. În plus, nu este noapte peste tot. Studenții mei trăiesc literalmente pe toate continentele și cu toții se conectează la noi. Poate că este convenabil pentru unii și nu foarte convenabil pentru alții. Dar s-a stabilit așa, din generație în generație, Cabala este predată noaptea

Întrebare: Când te odihnești? Somnul este o nevoie fiziologică și trebuie să o faci.

Răspuns: După lecție de la șase la șapte dimineață dorm aproximativ o oră, uneori poate chiar o oră și jumătate. Iar apoi merg la culcare între opt și nouă seara. După mulți ani m-am adaptat la acest program și nu o pot face altfel.

Comentariu: Exemplul tău arată că, dacă cineva se angajează să facă ceva și înțelege de ce o face, se poate adapta la orice tipar de somn. Nu pierde sănătatea și rămâne într-o formă fizică și mentală excelentă.

Răspunsul meu: Sunt încă tânăr ; Am doar 75 de ani.

Din „Întâlniri cu Cabala” de la KabTV, 29.07.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed