Sunt straini printre noi?

Intrebare: Conventia va gazdui oameni din peste 50 de tari pe care ii voi vedea pentru prima data. Cum pot sa ma rog pentru cineva care imi este strain ?

Raspuns: Eu nu fac diferenta intre prieteni si straini. Vad doar punctele lor spirituale. Fiecare din ei are o dorinta egoista si un punct in inima prin care isi doreste sa treaca si sa ajunga la Lumea Superioara.

Ca aspect exterior o persoana poate fi alba, neagra, rosie, galbena, dar care-i diferenta? Tot ce ma intereseaza este punctul din inima pentru ca de asta este numit suflet! Oricum corpul cu cele 5 simturi ale sale apartin lumii animale. Poti transplanta organe, sa scoti parti din ele si sa le inlocuiesti cu unele artificiale si nimic din toate astea nu va afecta sufletul. Sufletul este ceea ce este important pentru ca ne unim la nivel de suflete.

Punctul din inima nu tine de felul in care arata o persoana. Vom primi musafiri de peste tot cuprinsul lumii: negrii din Africa, rosii din America de Sud, albi din Europa si galbeni din China. Dar noi stim ca culoarea pielii lor nu afecteaza punctul din inima. Diferentele dintre noi tin de calitatile corporale si mentalitati, nu de spiritualitate.

Atunci de ce unirea cu toata lumea ar  trebui sa fie grea? Suntem impreuna si ne unim, revelam Creatorul dintre noi, si rugaciunea celor multi ne va ridica la spiritualitate !
Din  Kabbalah pentru incepatori,  “Rugaciunea celor multi,” 10/11/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: